PAUWELS

Software & electronics

TeleCall Client Messenger

U bent reeds enige tijd klant van een CallCenter. En voor het lezen van uw berichten maakt u gebruik van de website 'TeleCall Message Box'. Met TCM kan u nu al uw boodschappen automatisch downloaden en opslaan op uw PC. Dit programma is de 'TeleCall Client Messenger'. 


 Wat kan u er meer mee? 

De 'TeleCall Client Messenger' maakt via internet een verbinding met de database op het internet en zal uw boodschappen automatisch downloaden naar uw PC. U kan dan snel iets opzoeken en printen, zelfs als u niet meer met internet bent verbonden. Ook zal op het ogenblik dat er in het CallCenter een boodschap is opgenomen bij u een melding komen dat er nieuwe boodschappen voor u zijn. 


 Hoe gaat u te werk als u hier gebruik van wenst te maken?

U kan de software beneden op deze pagina downloaden en daarna op uw PC installeren. Na de installatie moet u de naam van het CallCenter en uw login en paswoord ( welk u reeds gebruikt op de site ) invullen ( zie voorbeeld hieronder ) en de rest volgt automatisch. De software zelf is gratis, er wordt enkel een jaarlijkse bijdrage gevraagd voor het gebruik van onze server. U kan de software wel eerst rustig voor 60 dagen gratis gebruiken en testen. Voor verdere vragen kan u terecht bij uw CallCenter.


De TeleCall Client Messenger

Een programma op uw PC waar de boodschappen automatisch worden gedownload en bewaard. U ziet wanneer er nieuwe boodschappen binnen komen , u kan gaan zoeken achter trefwoorden, u kan alles netjes uitprinten en beheren op uw PC.
Het Setup scherm

In het setupscherm kan u alles instellen wat nodig is om het programma te gebruiken. Zeer voornaam zijn de instellingen van het CallCenter en uw persoonlijke gegevens welke u nu reeds gebruikt om u aan te melden op de website.


TCM Viewer

Eenmaal uw boodschappen gedownload zijn op uw PC, kan u ze gaan bekijken in de 'Viewer'. U kan hier bladeren door de dagen, printen of zelf zoeken achter een trefwoord. Hiervoor is het zelf niet noodzakelijk om met het internet verbonden te zijn.

Hoe installeren?

Als u het programma gedownload hebt , dan hebt u ergens op uw PC een file "tcm.zip" staan. Door te dubbelclicken op deze file zal deze worden uitgepakt door WinZip. Als u WinZip nog niet op uw PC hebt staan dan moet u dat nog ergens op internet downloaden en installeren. Na het uitpakken van de zip file krijgt u drie nieuwe files er bij. U mag dan dubbelclicken op de 'setup.exe' file. Hiermee wordt dan de setup van het programma gestart. U moet nu enkel de gevraagde weg van de installatie volgen. Als de setup klaar is gaat u via de 'startknop' --> 'programma's' --> 'TCM' --> 'TCM'. Hiermee start u dan het programma. Na dat het programma voor de eerste keer gestart is zal u uw persoonlijke gegevens moeten ingeven , zoals de naam van het CallCenter "PSE" en uw login en paswoord welke u nu reeds op de site gebruikt. Verder hebt u dan nog enkele opties die later het programma vlotter laten gebruiken, welke dus best allemaal mogen aanstaan. Als al deze gegevens juist zijn ingevuld en u bent verbonden met internet zal u een melding krijgen dat u de software 60 dagen kan testen. Als u uiteindelijk beslist om de software te blijven gebruiken en de jaarlijkse bijdrage er voor betaald zal dit verdwijnen.